Bij Velofashion vind je naast fietskleding voor dames & heren ook een uitgebreid assortiment accessoires terug.

Net zoals bij de fietskleding testen we deze producten zelf zo veel mogelijk uit zodat we je gericht advies kunnen geven.

 

Veiligheid

Voor ons komt veiligheid bij het sporten op de eerste plaats!

Zo kan je met de ‘bone conduction’ koptelefoons van AfterShokz muziek beluisteren terwijl de omgevingsgeluiden perfect hoorbaar blijven.

Qua veiligheid mag een fietshelm uiteraard niet ontbreken. Rudy Project maakt al meer dan 30 jaar helmen met oog voor kwaliteit, technologie en innovatie. Deze helmen worden ontwikkeld door experts waaronder specialisten inzake aerodynamica, industriële ontwerpers, ingenieurs en professionele atleten.
Wij hebben continu een ruime selectie Rudy Project helmen in onze winkel. Daarnaast kunnen we ook alle andere kleuren, maten en modellen uit het volledige gamma van Rudy Project voor jou bestellen.

In dezelfde stand vind je naast de helmen ook de fietsbrillen van Rudy Project terug. Rudy Project brillen zijn gekend voor hun onbreekbare ImpactX lenzen. Deze zijn niet alleen onbreekbaar, maar passen zich ook bijzonder snel aan de lichtomstandigheden aan. Eens je dit geprobeerd hebt, kan je niet meer zonder! Alle modellen hebben bovendien verstelbare neusvleugels en brilpootjes waardoor ze een optimaal comfort bieden.

AfterShokz Aeropex
AfterShokz Aeropex

 

Spectrum Red/Black
Spectrum Red/Black
Tralyx Matte Black
Tralyx Matte Black

 

Sinds het voorjaar 2023 hebben we de fietshelmen van MET in ons assortiment opgenomen.

MET is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van helmen en heeft daardoor een uitgebreid assortiment om alle types fietsers te beschermen.

De expertise van MET wordt ook succesvol getest en vertrouwd door het profpeloton, met Tadej Pogacar als uithangbord met de TRENTA 3K CARBON Tadej Pogacar Limited Edition.

MET TRENTA 3K CARBON Tadej Pogacar Edition

MET TRENTA 3K CARBON Pogacar side

MET TRENTA 3K CARBON Pogacar back

Voeding

Wat sportvoeding betreft, bieden we enkel producten aan die we zelf hebben uitgetest en waar we 100% achter staan.

Zo hebben we o.a. Leppin, SqueezyLucho Dillitos en NAMEDSPORT na uitgebreid testen in ons assortiment opgenomen. Hier kan je meer informatie over deze sportvoedingsproducten terugvinden.

Leppin Energy Boost
Leppin Energy Boost
Squeezy Energy Fruit Gum
Squeezy Energy Fruit Gum
Lucho Dillitos
Lucho Dillitos
NamedSport Total Energy Fruit Bar
NamedSport Total Energy Fruit Bar

 

Verzorging

Ons assortiment accessoires wordt tenslotte aangevuld met een aantal verzorgingsproducten voor op en naast de fiets.

Qua verzorgingsproducten heb je keuze uit de merken Sportique en Sportsbalm.

De Sportique Century Riding Cream is een 100% natuurlijke antischimmel & antibacteriële chamois cream die beschadiging en irritatie voorkomt.
De Sportique Century Femme crème is speciaal ontworpen voor vrouwen. Deze crème biedt een unieke, langdurige bescherming van gevoelige zones die zijn blootgesteld aan wrijving, hitte, vocht en terugkerende irritatie.

Iedereen die aan sport doet, weet hoe belangrijk goede spierverzorging is. Sportsbalm heeft verschillende lijnen van spierverzorgingsproducten. De juiste verzorging van spieren en pezen helpt je immers om blessures te voorkomen, beter te presteren en sneller te herstellen na een training of wedstrijd.

Daarnaast vind je ook het wasmiddel ResolvWear bij ons in de winkel. ResolvWear is ontworpen om effectief te zijn bij lage temperaturen (30°C) op vuil dat typisch is voor sporten en verwijdert onaangename geurtjes.

 

Sportsbalm