Alé is een merk van technische fietskledij geproduceerd door A.P.G. srl, ontstaan in 1989 en gevestigd in de provincie Verona. Vlakbij Verona vind je de fabriek en het Research Laboratory dat instaat voor de research en ontwikkeling van de technische materialen en oplossingen voor wielerkledij.

Dankzij de ultieme combinatie van onderzoek, technologie én de technische ondersteuning van verschillende atleten is Alé het merk met een geavanceerde know how. De commitment van A.P.G. binnen het professionele wielercircuit zorgt voor uitstekende kwaliteitsnormen en productkenmerken die de prestaties en het comfort van de atleet alleen maar ten goede komen.

Alé heeft over de jaren heen voor verschillende prof- en amateurploegen fietskledij geproduceerd. Het merk staat de dag van vandaag gekend voor zijn uitstekende productiekwaliteit, en tevens voor zijn aparte designs die kleurrijk en onderscheidend zijn, die bovendien vooral een perfecte pasvorm bieden.

Naast een uitgebreide heren- en damescollectie per seizoen heeft Alé uiteraard ook een heel gamma aan items om je uitrusting tot in de puntjes te verzorgen.

Zo vind je in ons assortiment o.a. arm- & beenstukken, sokken, baselayers, petjes en overschoenen terug.