Voor sportvoeding en kwalitatieve verzorgingsproducten ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons assortiment sportvoeding bestaat uit de merken LeppinSqueezy, Lucho Dillitos en NAMEDSPORT.

Qua verzorgingsproducten heb je keuze uit de merken Sportique en Sportsbalm.

Daarnaast vind je ook het wasmiddel ResolvWear bij ons in de winkel.

 

Leppin

Onze nummer 1 in sportvoeding is Leppin Energy Boost: een hoogwaardige energiedrank in poedervorm, die wordt gebruikt om maximale energie en vocht op te nemen tijdens de inspanning. De smaken zijn zeer aangenaam en kleven niet in de mond. Energy Boost voorkomt uitputting van glycogeen reserves, waardoor prestaties optimaal blijven.

Leppin Energy Boost hebben we standaard op voorraad in de verpakking van 500g in de smaken Lemon en Fruit Burst (17,95 euro per pot). Andere smaken en grotere verpakkingen (2kg) zijn op vraag verkrijgbaar.

Leppin Energy Boost FruitBurst

 

Squeezy

 

Squeezy_Energy_FruitGum

Squeezy Energy Fruit Gum bevat hoofdzakelijk lange-keten maltodextrine in plaats van glucosesiroop en levert een continue energietoevoer. Het is een aangenaam alternatief voor energie bars of andere vaste voeding tijdens een duurinspanning. Squeezy Energy Fruit Gum is verpakt in een zakje van 50g en is vrij van lactose en gluten (1,39 euro per zakje).

Squeezy_EnergyGel_Minipack

Squeezy Energy Gel Mini Pack bevat 3 praktische zakjes vloeibare energie (4,95 euro per verpakking).

Squeezy Energy Gel voorziet het lichaam van snelle en vooral gelijkmatige energie tijdens de inspanning. De gels zijn gemakkelijk verteerbaar en zeer aan te bevelen voor atleten met een gevoelige maag. Squeezy Energy Gel is vrij van gluten, lactose en kunstmatige zoet-en kleurstoffen.

Squeezy_EnergySuperGel_Minipack

Squeezy Energy Super Gel Mini Pack bevat 3 praktische zakjes vloeibare energie die een extra boost geeft die je op het einde van een wedstrijd of bij moeilijke momenten nodig hebt (5,95 euro per verpakking).

Squeezy Energy Super Gel bevat buiten de ingrediënten van de gewone gel extra glucose voor een energiepiek + cafeïne. Energy Super Gel vermindert de vermoeidheid, bevordert het concentratie- en reactievermogen en de ademhaling gaat dieper. Een ideale mix in moeilijke omstandigheden tijdens lange duurinspanningen of in de eindfase van de inspanning.

Squeezy Drink Gel

Squeezy Drink Gel is een ideale mix van koolhydraten (maltodextrine, isomaltulose, glucose) voor een optimale energievoorziening (1,85 euro per gel).

Het hoger percentage vocht vereist geen extra hydratatie bij de inname. Squeezy Drink Gel kleeft niet, heeft een lekker frisse framboossmaak en bevat geen kunstmatige suikers en smaakstoffen. Het is bovendien verrijkt met natrium, kalium en magnesium ter ondersteuning van de spieren.

Squeezy_Energy_Organic_Bar

Squeezy Energy Organic Bar is een perfecte snack tijdens alle fasen van het sporten en bevat enkel ingrediënten van biologische teelt (1,99 euro per reep).

Squeezy Bars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn daardoor vlot te eten en te verteren vóór, tijdens en na het sporten. Alle repen voldoen aan de speciale vereisten van (uithoudings)sporten en leveren optimale energie en voedingsstoffen bij training en competitie. Squeezy Energy Organic Bars zijn verkrijgbaar in ananas-amandel smaak.

Lucho Dillitos

Lucho Dillitos is een natuurlijk, smakelijk alternatief voor moderne sportvoeding.

Dit is een blokje energie in een biologisch afbreekbare verpakking (gedroogd blad) zodat je tijdens het sporten de verpakking kan weggooien zonder een ecologische voetdruk achter te laten. Zowel de smaken Natural, Raspberry en White & pink guava zijn per blokje bij ons verkrijgbaar (1,75 euro per stuk).

Lucho Dillitos

 

NAMEDSPORT

NAMEDSPORT is een Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 2014 als resultaat van pure passie voor sport en een langdurige betrokkenheid op het gebied van natuurlijke geneeskunde, met als doel de kennis van sportvoeding bij sporters te verbeteren in combinatie met de beste producten.

 

CLIF BAR Blueberry Crisp

CLIF BAR Coconut Chocolate Chip

 

Sportique

Sportique verzorgingsproducten onderscheiden zich door de 100% natuurlijke, biologische samenstelling, vrij van petroleum, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Sportique is bovendien niet getest op dieren.

 

Century Riding Cream is een 100% natuurlijke antischimmel & antibacteriële chamois cream die beschadiging en irritatie voorkomt.
Dit uitgebalanceerde mengsel van plantaardige extracten helpt uw huid te herstellen na beschadiging, maar nog belangrijker, voorkomt irritatie door langdurige wrijving.
Occlusieve siliconen zorgen voor een langdurige wrijvingsloze laag. Antischimmel, antibacteriële en huidverzorgende plantenextracten werden toegevoegd voor een onovertroffen bescherming tegen huidbeschadigingen veroorzaakt door strakke kleding, schoenen of sportuitrusting.
Breng aan direct op plaatsen waar mogelijke sprake is van wrijving. Te gebruiken in combinatie met alle natuurlijke en polipropyleen vezels van sportkleding, natuurlijke en synthetische chamois en neopreen wetsuits.
Gebruik onder droge en natte duikpakken, loop- en fietskleding of fietsbroeken. Werkt herstellend op beschadigde en geïrriteerde huid (9,95 euro per blikje).

 

De Century Femme crème is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een unieke, langdurige bescherming van gevoelige zones die zijn blootgesteld aan wrijving, hitte, vocht en terugkerende irritatie.
Kalmeert de huid zodat u comfortabel kunt trainen en beter kunt presteren. Voorkomt beschadiging en irritaties door wrijving voordat ze optreden.
Breng aan direct op plaatsen waar mogelijk sprake is van wrijving. Gebruik onder droge en natte loop- en fietskleding, breng aan onder uw sokken alvorens wandel- of skischoenen aan te trekken.
Werkt herstellend op beschadigde en geïrriteerde huid (11,95 per tube).

Sportique_ChamoisCream

Sportique_CenturyFemme

 

Sportsbalm

Iedereen die aan sport doet, weet hoe belangrijk goede spierverzorging is. Sportsbalm heeft verschillende lijnen van spierverzorgingsproducten. De juiste verzorging van spieren en pezen helpt je immers om blessures te voorkomen, beter te presteren en sneller te herstellen na een training of wedstrijd.

Sportsbalm producten zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en stimuleren de natuurlijke processen in het lichaam.

Met de producten van Sportsbalm heb je onder alle omstandigheden de optimale oplossing tot je beschikking. Kies de ideale toepassing uit een van de vier Sportsbalm Series:

  • Red Performance Warming Series: spierverzorging in natte en koude omstandigheden
  • Yellow Performance Series: spierverzorging in milde en warme omstandigheden
  • Green Recovery Series: voor een sneller spierherstel
  • Blue Protection Series: voor huidbescherming en huidverzorging

Sportsbalm

 

Resolvwear

ResolvWear is een vloeibaar wasmiddel dat speciaal voor technische sportkleding werd ontwikkeld. Het heeft een reinigende, beschermende, verzachtende en kleursparende functie. De gebruikers van SIXS zullen ongetwijfeld de “FrangranceX” geur herkennen, speciaal ontwikkeld om de geur bij elke wasbeurt te vernieuwen. Het wasmiddel is verrijkt met moleculen die de zachte en integrale technische vezels behouden zonder gebruik van wasverzachter en die de vorming van slechte geuren verminderen tijdens het dragen ervan.

ResolvWear is ontworpen om effectief te zijn bij lage temperaturen (30°) op vuil dat typisch is voor sporten. Het verwijdert onaangename geurtjes en verleent zijn bijzondere geur die nog lang aanwezig is met een deodorant effect.

Verkrijgbaar in twee maten: in een 1L-fles, goed voor 20/25 wasbeurten in de wasmachine of in een reisformaat zakje van 100ml met 2/3 wasbeurten.

ResolvWear 1L

Resolvwear zakje