Het bedrijf Etxeondo is ontstaan in 1976 toen Paco Rodrigo besloot om zijn twee passies, fietsen en mode, te combineren.

Etxeondo heeft innovatie en de hang naar perfectie hoog in het vaandel staan; dat zorgt voor een voortdurende zoektocht naar de perfecte fietskleding. De meest technologisch geavanceerde stoffen worden verwerkt in een goed patroon en een opvallend design. Hierdoor kan elke renner ongestoord presteren en genieten van zijn rit.

Etxeondo biedt een uitgebreid gamma voor alle soorten wielrenners en voor alle seizoenen van het jaar, met een voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten, waar innovatie en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn.

Maak je Etxeondo outfit helemaal af met ons uitgebreid assortiment aan (unisex) accessoires:
van arm- en beenwarmers en windstoppers om je te beschermen tegen de kou, over perfect passende handschoenen en petjes tot kleurrijke en stijlvolle sokken.

Sinds het wielerseizoen 2019 is Etxeondo kledingpartner van het CCC Team. O.a. Greg Van Avermaet, Serge Pauwels, Gijs Van Hoecke, Nathan Van Hooydonck en Guillaume Van Keirsbulck rijden dus in de kwaliteitsvolle oranje outfit van Etxeondo. En ook in het dames WorldTour peloton is Etxeondo vertegenwoordigd: daar kleden ze de dames – met Marianne Vos als één van de bekendste namen – van het CCC-Liv Team.

Greg Van AvermaetMarianne Vos