Het bedrijf Etxeondo is ontstaan in 1976 toen Paco Rodrigo besloot om zijn twee passies, fietsen en mode, te combineren.

Etxeondo heeft innovatie en de hang naar perfectie hoog in het vaandel staan; dat zorgt voor een voortdurende zoektocht naar de perfecte fietskleding. De meest technologisch geavanceerde stoffen worden verwerkt in een goed patroon en een opvallend design. Hierdoor kan elke renner ongestoord presteren en genieten van zijn rit.

Etxeondo biedt een uitgebreid gamma voor alle soorten wielrenners en voor alle seizoenen van het jaar, met een voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten, waar innovatie en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn.

Maak je Etxeondo outfit helemaal af met ons uitgebreid assortiment aan (unisex) accessoires:
van arm- en beenwarmers en windstoppers om je te beschermen tegen de kou, over perfect passende handschoenen en petjes tot kleurrijke en stijlvolle sokken.

 

5 redenen om te kiezen voor Etxeondo

 1. Vakmanschap en lokale productie
  Etxeondo produceert in hun eigen fabrieken in het Baskenland, zo kunnen ze de kwaliteit van het eindproduct controleren en bevorderen ze de plaatselijke werkgelegenheid.
 2. De beste materialen en technologieën
  De kwaliteit van de grondstoffen is essentieel om de prestaties en de duurzaamheid van een kledingstuk te garanderen. Daarom maakt Etxeondo bij het ontwerpen een zorgvuldige selectie van de beste stoffen en materialen op de markt.
 3. Minimalistisch en tijdloos design
  Een goed ontwerp raakt niet uit de mode. Daarom maakt Etxeondo tijdloze kleding die functionele en esthetische duurzaamheid garandeert.
 4. 45 jaar verbonden met de wielersport
  Sinds de start in 1976 ondersteunt Etxeondo projecten die bijdragen tot de ontwikkeling van de wielersport. Van heren- en damesteams op het hoogste niveau zoals KAS, ONCE, REYNOLDS, BANESTO, EUSKALTEL EUSKADI, SUNWEB, CCC en renners zoals Delgado, Indurain, Kelly, Olano, Ullrich, Dumoulin, Degenkolb, Van Avermaet en Marianne Vos tot lokale jeugdprojecten.
 5. Baskische wielercultuur
  Etxeondo is gevestigd in een gebied waar het wielrennen diep geworteld is in de sportgeschiedenis en waar het op een speciale manier wordt beleefd. Etxeondo is in deze cultuur geboren, leeft volgens de Baskische waarden en blijft deze koesteren.