Ronde van Vlaanderen

geplaatst in: Geen categorie | 0

Tijdens het weekend van 6 & 7 april staat Antwerpen helemaal in het teken van de Ronde van Vlaanderen. Komend weekend valt er voor de fietsliefhebber immers heel wat te beleven in Antwerpen… en ook Velofashion is van de partij!

Op de Groenplaats wordt een heus fandorp gebouwd waar je als wielerliefhebber 2 dagen onvervalste koerssfeer kan komen opsnuiven. Naast eten en drinken kan je er verschillende standen terugvinden met toffe, hippe fietskleding en -accessoires.

 

Programma

Op zaterdag kan je in het fandorp uitzendingen van Vive le Vélo en de documentaire ‘De Ronde 102’ op groot scherm bekijken.
Op zondag kan je de renners van dichtbij bewonderen tijdens de ploegvoorstelling op de Grote Markt. Na de start kan je de koers live volgen op groot scherm in het fandorp.
 Zondag is het ook shoppingzondag in Antwerpen, breng dus gerust je vrouw en kinderen mee en maak er een gezellige familie-uitstap van!

 

Velofashion stand

In de Velofashion stand kan je o.a. terecht voor de enige echte CCC teamoutfit, baselayers van SIXS en een sneak preview met de zomercollectie van Alé. Zo’n CCC koerspetje is trouwens perfect om te supporteren voor Greg Van Avermaet. Je kan er ook kennismaken met Q36.5, een Italiaans merk met een extreme visie op de toekomst van de moderne wielerkleding.

 

Informatie

Alle informatie over het Ronde van Vlaanderen weekend in Antwerpen vind je hier.

 

OPGELET: de winkel is gesloten op zondag 7 april – je kan ons uiteraard wel terugvinden in het fandorp op de Groenplaats

 

Ronde van Vlaanderen 2019

Laat een reactie achter